HumanB
Boost your Business

Nieuw perspectief voor uw organisatie

Onze adviestrajecten en business-coaching benaderen we vanuit de rotsvaste overtuiging; 'zo buiten, zo binnen'. Wat je buiten aan klanten beloofd, moet je binnen met je mensen dagelijks waarmaken. Alleen met een goede afstemming tussen buiten en binnen zal een verandertraject echt kunnen resulteren in nieuw perspectief en succes.

.

Persoonlijke drijfveren inzichtelijk maken

De organisatiecultuur wordt voor 80% bepaald door het gedrag van leiders. Een verandertraject start dan ook altijd daar. Wat drijft u als leider? Een methodiek om uw persoonlijke drijfveren inzichtelijk te krijgen en ontwikkeling te stimuleren is via Insights Discovery, een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren en gebaseerd is op het werk van Carl Jung. Het gebruikt een toegankelijke kleurentaal om meer bewust te worden van kwaliteiten en valkuilen.

.

Klanten een 9+ klantervaring geven

De tijd dat een goed product, een slimme marketingactie of een efficiënt ingericht proces voldoende was voor succes, ligt ver achter ons. In onze razendsnelle, digitale en zeer goed geïnformeerde wereld gaan uw klanten ervan uit dat deze basis op orde is. Meerwaarde willen klanten ervaren in een 'emotionele verbinding' met uw organisatie. Ze eisen een 9+ klantbeleving vanuit bezieling en passie. Alleen dan gaan klanten met u een relatie aan. HumanB helpt u bij het creëren van echte en oprechte klantwaarde.


Door anders te gaan kijken ontstaat de ruimte om anders te gaan doen.


Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.Mensen verbinden met missie en strategie

Om als organisatie in beweging te komen bent u afhankelijk van de bewegingskracht van uw mensen. Hoe verbinden uw medewerkers zich met hun eigen individuele drijfveren richting het collectief van uw organisatie. Het is van belang dat medewerkers zich persoonlijk kunnen verbinden met de missie, visie en strategie, vanuit het besef dat zijzelf een belangrijke rol vervullen in het uitdragen van uw organisatie. Uw veranderkracht kan HumanB een boost geven.


Een merkverhaal creëren dat bindt en boeit

Storytelling is een belangrijk onderdeel van communicatie en ontwikkeling. Door het vertellen van verhalen wordt het duidelijker voor klanten en medewerkers waarom dingen 'gaan zoals ze gaan'. Dit komt omdat mensen, in hun diepe onbewuste, denken in archetypische beelden en niet in woorden. HumanB helpt organisaties een eigen merkverhaal te creëren. Verhalen die klanten raken, verhalen die medewerkers bezieling geven en trots maken.

.

Waarom moeilijk doen als het samen kan

HumanB werkt in veel trajecten samen met andere professionals aan ontwikkeling en verandering bij gezamenlijke klanten. Deze samenwerking biedt kruisbestuiving van kennis en kunde, capaciteit en continuïteit bij grootschalige adviestrajecten. Netwerkpartners waar wij zoal mee samenwerken zijn;

  • Insights, bij het verkrijgen van inzicht in persoonlijke drijfveren en  teamperformance
  • Brandfriend, als het merk en brandmanagement een belangrijk thema van aandacht is
  • Hospitality Consultancy, als emotionele klantbeleving en gastvrijheidsadvisering het issue zijn
  • FlexManagement &MANL, bij trajecten in de (semi)overheid en bij lokale omroepen
  • Gwynt, als er grootschalige en complexe strategie- en verandertrajecten in de retail spelen


 
Opbellen
E-mail